Maľovanie / dočasné tetovanie hennou - Prievidza

Skrášlite sa čisto prírodnou hennou. Kvalitné, profesionálne, dočasné "tetovanie" Vám vydrží cca 1 - 2 týždne.

Naša prírodná henna je celkom bezpečná a vhodná pre všetkých ako dospelých, deti aj tehotné ženy. Aplikácia je úplne bezbolestná. Henna sa aplikuje na povrch kože a nepoužívajú sa žiadne chemické látky.

Hennovanie sa uskutočňuje na objednávku v okrese Prievidza. / Ateliér v Kanianke /.

Maľovanie hennou si môžete objednať aj pre rôzne kultúrne akcie, festivaly, firemné podujatia, súkromné oslavy, a podobne.

O autorke:

Žena, manželka, matka, pedagogička, výtvarníčka srdcom a dušou. Umeleckej tvorbe sa venuje od rannej mladosti. Nazbierala bohaté skúsenosti vo svete tvorivosti a svoje znalosti a skúsenosti vďačne odovzdáva deťom a mládeži ako pedagogička na výtvarných odboroch. Posledných 5 rokov svoju tvorbu zúžila na tvorbu originálnych maľovaných mandál a maľovaniu prírodnou hennou na telo. 

Maľovanie prírodnou hennou na telo: Krasa a tradícia

Ak hľadáte spôsob, ako zdôrazniť vašu krásu a zároveň sa spojiť s prírodou, maľovanie prírodnou hennou na telo môže byť pre vás skvelou voľbou. Táto tradičná umelecká technika používaná po stáročia v rôznych kultúrach sa stala populárnou aj v modernom svete. Od zdobenia rúk a nôh až po vzory na chrbte a hrudi, maľovanie hennou ponúka nádherný a dočasný spôsob výrazu.

Čo je henna?

Henna je výťažok z rastliny Lawsonia inermis, známej aj ako "henna strom". Táto rastlina rastie predovšetkým v oblastiach s teplým podnebím, ako sú Blízky východ, Afrika, Indický subkontinent a niektoré časti Ázie. Z henna listov sa vyrába prášok, ktorý sa zmieša s vodou, aby vznikla pasta. Táto pasta má oranžovú až hnedú farbu a po aplikácii na pokožku zanecháva trvalý a bohatý odtieň.

Tradičné použitie henny

Maľovanie prírodnou hennou má dlhú históriu a široké spektrum tradičných využití v rôznych kultúrach. Jedným z najznámejších je výzdoba nevesty a ženícha v tradičných indických svadbách. Dizajny hennou sú aplikované na ruky a nohy nevesty, čo symbolizuje šťastie, lásku a prosperitu. V krajine Maroko sa henna používa na maľovanie obrúčok na rukách a prstoch nevesty, ako aj na oslavy významných udalostí.

Okrem svadieb sa henna využíva aj pri rôznych oslavách a sviatkoch. V niektorých kultúrach sa verí, že henna má ochranné vlastnosti a môže odháňať zlých duchov. Preto sa často aplikuje na dôležité dni, ako sú narodeniny, náboženské sviatky a oslavy.

Moderná popularita henny

V posledných desaťročiach sa maľovanie prírodnou hennou stalo populárnou nielen v kultúrach, kde je táto tradícia zakorenená, ale aj vo svete módy a krásy. V súčasnosti môžete nájsť hennu na telo na festivaloch, hudobných podujatiach a dokonca aj v kozmetických salónoch.

Jednou z hlavných príčin tohto rozmachu je dôraz na prírodné a bezpečné alternatívy k tradičným chemickým farbám na telo. Henna je čisto prírodná a netoxická, takže sa nemusíte obávať nežiaducich účinkov. Okrem toho jej dočasná povaha je vhodná pre tých, ktorí si chcú vyskúšať rôzne vzory a dizajny bez dlhodobých záväzkov.

Ako sa aplikuje henna

Aplikácia henny na telo si vyžaduje istú zručnosť, a preto je najlepšie, ak je vykonávaná profesionálnym umelcom na hennu. Umelci majú bohaté skúsenosti s vytváraním rôznych vzorov a dizajnov, ktoré dokonale zdobia vaše telo.

Hennová pasta sa aplikuje voľnou rukou alebo pomocou trysky na vyčistenú a suchú pokožku. Po nanesení sa nechá pasta zaschnúť, čo trvá niekoľko hodín. Po odlúpnutí suchej vrstvy zanechá henna nádhernú tmavohnedú farbu, ktorá vydrží niekoľko týždňov, pokiaľ sa postupne neodmyje.

Súvisiace príspevky

Overené našimi zákazníkmi

Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

Celkový názor:
Obchod prebehol super rýchlo . Krásny tovar za dobre ceny
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 18.03.2024

5.005.005.005.005.00
Slabiny:
Tovar zatiaľ nie je doručený, hoci v eshope neuvádzali, že ho nemajú skladom. Faktúru je možné stiahnuť len po prihlásení, hoci som tovar objednávala bez prihlásenia.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 19.02.2024

0.500.500.500.500.50
Výhody:
Komunikácia na úrovni Rýchlosť dodania tovaru Veľký vyber tovaru na eshope
Slabiny:
Žiadnu nepoznám
Celkový názor:
Môžem len odporučiť tento eshop som veľmi spokojná a určite si objednám znovu.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 01.02.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
tovar prišiel skôr ako bol predpokladaný termín doručenia veľký výber produktov
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 05.02.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
serióznosť
Celkový názor:
rýchle dodanie
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 13.01.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Výber zaujímavý, majú v ponuke všeličo
Celkový názor:
Od 12.12. Tovar nedoručený, stále na externom sklade.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 27.12.2023

0.500.500.500.500.50
Výhody:
Rýchle vybavenie, stojan na kužele pekný
Slabiny:
Nebol mi doručený tovar podľa zaplatenej objednávky, chýbal balík vonných kuželov.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 20.12.2023

1.501.501.501.501.50
Výhody:
Dobry nakup
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 19.12.2023

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle odoslanie Fajn zabalené
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 14.12.2023

5.005.005.005.005.00

Nový účet

Máte už účet?
Prihláste sa alebo resetujte heslo

Prajeme Vám krásny deň a pokojný nákup :)