Mydlo Khadi Santi, Arabian Oud

ID produktu: 3779
9,45 €
S DPH Na objednávku - do 5 dní

Ručne vyrábané prírodné mydlo Khadi, ktoré vás poteší svojou zmyselnou arómou čistého oudového oleja extrahovaného zo živice vzácneho agarového dreva. Obsahuje aktívne uhlie, ktoré napomáha k dôkladnému čisteniu pleti. Vysoký podiel kakaového masla, kokosového, olivového a mandľového oleja má hydratačný a vyhladzujúci účinok a zanecháva pokožku po aplikácii zamatovo hebkú a žiarivú. Vhodné aj pre vegánov.

Množstvo Na objednávku - do 7 dní

  Doprava zdarma

(Pri nákupe nad 59 €)

  Do 24 hod

(objednávka u vás doma ak je produkt skladom)

  13 rokov

(sme na Slovenskom trhu)

Kategórie:

Ručne vyrábané prírodné mydlo Khadi, ktoré vás poteší svojou zmyselnou arómou čistého oudového oleja extrahovaného zo živice vzácneho agarového dreva. Pocíťte očarujúcu hrejivú vôňu, ktorá očaruje vaše zmysly, dlhodobo a intenzívne prevonia pokožku a navodí pocity úplnej blaženosti. Obsahuje aktívne uhlie, ktoré napomáha k dôkladnému čisteniu pleti. Vysoký podiel kakaového masla, kokosového, olivového a mandľového oleja má hydratačný a vyhladzujúci účinok a zanecháva pokožku po aplikácii zamatovo hebkú a žiarivú. Vhodné aj pre vegánov.

Tuhé mydlo Shanti Arabian Oud od indickej značky Khadi sa veľmi jemne a šetrne stará o pokožku vášho tela. Premení vaše každodenné umývanie rúk, tváre a tela na malé rituály šťastia.

Od prvého privoňania pocítite jeho jedinečnosť - zahalí vás nádherne zmyselná a čisto oudová vôňa, ktorá už sama o sebe intenzívne prevonia priestor vašej kúpeľne kúzelne drevitou arómou. Po umytí vône na pokožke veľmi dlho pretrváva a navodzuje pocity hlbokého šťastia, pokoja, mieru, harmónie a blaženosti.

Mydlo Arabian Oud je ručne vyrábané v procese studenej saponifikácie a obsahuje koncentrovanú dávku cenných rastlinných zložiek, bylín a extraktov. Ručne zbierané indické liečivé byliny, vzácne esencie a vynikajúce čisté prírodné oleje stimulujú telo, myseľ i dušu a rozžiaria vašu auru.

Shanti pochádza zo sanskrtu a znamená mier, pokoj zmyslov, vnútornú rovnováhu a harmóniu. A presne k tomu vás chce značka Khadi prostredníctvom svojich mydiel každý deň inšpirovať.

Váha: 200 g

Vôňa: afrodiziakálna, čistá, drevitá, intenzívna, oudová, zmyselná

Účinky:

Základ mydla tvorí vysoký podiel extra panenského olivového, mandľového a kokosového oleja, ktoré sú k pokožke veľmi šetrné. Pre ešte jemnejšiu a hebšiu pokožku je mydlo doplnené o kakaové a bambucké maslo.

Olivový olej pokožku regeneruje a vyživuje, zanecháva jej čistú a žiarivú.

Mandľový olej je veľmi jemný a hodí sa na starostlivosť aj o citlivú, detskú a suchú pokožku. Vyhladzuje vrásky, mierni podráždenie pleti a dodáva jej pocit hebkosti.

Kokosový olej sa do pokožky skvele vstrebáva a doslova ju rozmaznáva a rozmaznáva. Má antibakteriálny a protizápalový efekt, preto sa využíva pri liečbe kožných problémov a ekzémov. Obsahuje antioxidanty, ktoré napomáhajú rýchlejšiemu hojeniu rán a jaziev.

Extrakt z aloe vera pokožku zvlhčuje a chráni ju pred podráždením.

Aktívne uhlie zaistí hĺbkové vyčistenie pleti, vyťahuje z tela toxíny a sťahuje póry.

Antioxidačnú ochranu, mladistvý vzhľad a pružnosť pleti poskytuje extrakt z ruže stolisti

Oud je vzácny olej zo živice agarového dreva, ktoré je považované za najdrahšiu prírodnú parfumovú substanciu na svete. Jeho očarujúce a úplne charakteristické drevitej vôni nemožno odolať. Má jemné afrodiziakálne a upokojujúce účinky.

Mydlo Khadi Shanti ARABIAN OUD:

- ručná výroba podľa tradičných ajurvédskych receptúr

- prírodné mydlo - vhodné pre vegánov

- certifikácia BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika

- pre každodennú starostlivosť o telo, myseľ i dušu

- vhodné pre všetky typy pokožky

- so vzácnym olejom z agarového - oudového dreva

- zmyselná a dlhotrvajúca vôňa

- vyrábané bez testovania na zvieratách

- bez syntetických farbív

- z ekologického pestovania a kontrolovaného divokého zberu

- súčasťou FairTrade

- s minimálnym množstvom obalov - mydlo je balené v kartónovej krabičke z recyklovaného papiera

Použitie: mydlo napeňte a naneste na navlhčenú pokožku, nechajte chvíľu pôsobiť a potom opláchnite vodou. Vyhýbajte sa kontaktu mydla s očami. Po použití uložte mydlo na suché miesto (ideálne na mydlenku s odtokom), aby mohlo dôkladne vyschnúť a vám sa tým predĺžila jeho životnosť.

Zloženie / Inci: kokosový olej / Cocos Nucifera, olivový olej / Olea Europaea Fruit Oil, mandľový olej / Prunus Amygdalus Dulcis, kakaové maslo / Theobroma Cacao Seed Butter, bambucké maslo / Butyrospermum Parkii Butter, olej z pšeničných klíčkov hroznový olej / Vinifera seed oil, voda / Aqua, extrakt z Aloe Vera / Aloe Barbadensis Extract, prášok z aktívneho uhlia / Charcoal Powder, extrakt z ruže stolisti / Rosa Centifolia Flower Extract, olej z koreňa kurkumy / Curcuma Longa Root Oil,olej z cédra himalájskeho / Cedrus Deodara Wood Oil, extrakt z koreňa sladkého drievka lysé / Glycyrrhiza Glabra Root Extract, esenciálny agarwood (údový olej) / Aquilaria Agallocha Wood Oil, PCA Glyceryl oleát / PCA Glyceryl oleate, Glyceryl oxid, hydroxid sodný litol , Xylitol, benzoát sodný / Sodium Benzoate, sorbát draselný / Potassium Sorbate,Limonene. 99,90 % ingrediencií prírodného pôvodu.

Khadi je indická značka s dlhoročnou tradíciou, ktorá ponúka vysoko účinné certifikované prírodné kozmetické produkty na báze ajurvédskej tradície. Všetka kozmetika je vyvíjaná a ručne vyrábaná vo vidieckych oblastiach v Indii za úzkej spolupráce s ajurvédskymi lekármi. Vyznačuje sa nielen prvotriednou kvalitou použitých ingrediencií pochádzajúcich z ekologického pestovania a kontrolovaného divokého zberu, ale aj láskyplným spracovaním podľa starých ajurvédskych receptúr.

Žiadne hodnotenie

Related Products ( 9 other products in the same category )

Overené našimi zákazníkmi

Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

Celkový názor:
Obchod prebehol super rýchlo . Krásny tovar za dobre ceny
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 18.03.2024

5.005.005.005.005.00
Slabiny:
Tovar zatiaľ nie je doručený, hoci v eshope neuvádzali, že ho nemajú skladom. Faktúru je možné stiahnuť len po prihlásení, hoci som tovar objednávala bez prihlásenia.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 19.02.2024

0.500.500.500.500.50
Výhody:
Komunikácia na úrovni Rýchlosť dodania tovaru Veľký vyber tovaru na eshope
Slabiny:
Žiadnu nepoznám
Celkový názor:
Môžem len odporučiť tento eshop som veľmi spokojná a určite si objednám znovu.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 01.02.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
tovar prišiel skôr ako bol predpokladaný termín doručenia veľký výber produktov
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 05.02.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
serióznosť
Celkový názor:
rýchle dodanie
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 13.01.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Výber zaujímavý, majú v ponuke všeličo
Celkový názor:
Od 12.12. Tovar nedoručený, stále na externom sklade.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 27.12.2023

0.500.500.500.500.50
Výhody:
Rýchle vybavenie, stojan na kužele pekný
Slabiny:
Nebol mi doručený tovar podľa zaplatenej objednávky, chýbal balík vonných kuželov.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 20.12.2023

1.501.501.501.501.50
Výhody:
Dobry nakup
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 19.12.2023

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle odoslanie Fajn zabalené
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 14.12.2023

5.005.005.005.005.00

Nový účet

Máte už účet?
Prihláste sa alebo resetujte heslo

Prajeme Vám krásny deň a pokojný nákup :)