LUBAN čistý kadidlový hydrolát 100ml

LUBAN masážna zmes s kadidlovým olejom na kĺby a svaly 50ml

ID produktu: 3363
13,90 €
S DPH Na objednávku - do 5 dní
  • vysoký obsah jemného kadidlového oleja
  • prehreje natiahnuté svaly po fyzickej námahe
  • ideálny pre športovú aj relaxačnú lokálnu masáž
  • zvláčňuje pokožku a zanecháva ju príjemne jemnú
Množstvo Na objednávku - do 7 dní

  Doprava zdarma

(Pri nákupe nad 59 €)

  Do 24 hod

(objednávka u vás doma ak je produkt skladom)

  13 rokov

(sme na Slovenskom trhu)

Kategórie:

Unikátna masážna zmes s pravým jemným kadidlovým olejom a zmesou orientálnych ajurvédskych bylín. Masážna kadidlová zmes nádherne uvoľňuje a pomáha upokojiť unavené a natiahnuté svaly. Je všeobecne známe, že kadidlo zo stromov Boswellia sacra pôsobí na zlepšenie funkcie kĺbov. Masážna zmes s kadidlovým olejom ľahko nevtieravo vonia, má jemnú konzistenciu a nezanecháva pocit mastnoty. Hlavnou zložkou zmesi je jemný kadidlový olej z Ománu, z kadidla Boswellia sacra.

Zmes obsahuje aj mandľový olej, kokosový olej, olivový olej, olej z pšeničných klíčkov, sezamový olej, olej z citrónovej trávy a ďalšie prírodné zložky, ktoré blahodárne pôsobia na natiahnuté svaly a napomáhajú k ich uvoľneniu. Extrakt zo zázvoru a čierneho korenia svaly krásne prehrejú, ajurvédske byliny napomôžu regenerácii. Na lokálnu masáž postihnutých miest postačuje malé množstvo kadidlovej olejovej zmesi, olej má príjemnú štruktúru a ľahko sa rozotiera. Olej je dermatologicky testovaný a certifikovaný Štátnym zdravotným ústavom SR.

Použitie:
Primerané množstvo masážnej kadidlovej zmesi oleja aplikujte na namáhané a boľavé časti tela, svaly a kĺby a jemne masírujte. Olej príjemne prehreje a prekrví vaše svaly a kĺby. Po masáži olej neoplachujte, nechajte ho vstrebať a aspoň hodinu na pokožke pôsobiť. Vhodný aj pre športovcov, po náročnom tréningu prehreje natiahnuté svaly a zabráni následným bolestiam. Vhodný pri menštruačných bolestiach. Neodporúčame používať v tehotenstve.

Obsah a balenie:
50ml v tmavej sklenenej fľaštičke s kvapkadlom.

Zloženie/INCI:
100% extrakt zo živice stromu Boswellia sacra – kadidlovník pravý z Ománu (Boswellia Sacra Resin Oil), mandľový olej (Prunus Amygdalus Dulcis Oil), kokosový olej (Cocos Nucifera Oil), olivový olej (Olea europaea Fruit Oil (Triticum vulgare Germ Oil), sezamový olej (Sesamum indicum Oil), olej z citrónovej trávy (Cymbopogon citratus Oil), kasia krídlatá (Cassia alata), vetiver (Vetiveria zizanioides), neem – zadera indický (Azadirachta Pipper longum), prestup čínsky (Smilax china), zázvor obyčajný (Zingiber officinale), ľahký kvapalný parafín.

Nariadenia Európskeho parlamentu nám neumožňujú uvádzať pri výrobkoch neschválené zdravotné tvrdenia. Nie je to možné ani v prípadoch, keď sú tieto zdravotné tvrdenia potvrdené vedeckými štúdiami. Zdravotné tvrdenie tu nie je možné uvádzať ani v rámci osobných skúseností a referencií. Na zistenie podrobnejších informácií Vás preto odkazujeme na iné zdroje.

Účinky jednotlivých zložiek oleja:

Kadidlový olej
Pôsobí proti stresu a úzkosti, má vysoko relaxačné účinky. Kadidlo mierni pocity úzkosti a má ľahko sedatívne účinky. Napomáha vyhladzovať menšie jazvičky a pigmentové škvrny. 100% olej sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty.

Mandľový olej

Obsahuje vitamín E a Omega-6. Veľmi dobre sa vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. Má upokojujúce a regeneračné účinky. Je najčastejšie používaným nosným olejom v aromaterapii. Obsahuje množstvo vitamínov a nenasýtenú kyselinu olejovú, ktorá pokožku zvláčňuje a vyživuje.

Kokosový olej

Vyhladzuje, zjemňuje a chráni pokožku. Je mastný a po masáži ešte krátko zostáva na pokožke. Pleť je po jeho aplikácii jemná a hladká.

Olivový olej

Má výrazné upokojujúce účinky. Pokožku premastí a hydratuje.

Olej z pšeničných klíčkov

Vďaka bohatému obsahu vitamínu E je skvelý proti starnutiu pleti. Obsahuje vysoké množstvo organicky viazaných minerálov. Regeneruje suchú pleť. Jeho prítomnosť v masážnych zmesiach predlžuje ich životnosť.

Sezamový olej

Zvyšuje odolnosť pokožky. Má výrazné obnovujúce a zvláčňujúce účinky. Má veľmi priaznivý vplyv pri reumatických problémoch.

Olej z citrónovej trávy

Silica citronelly pôsobí proti únave, príjemná vôňa osvieži unavenú myseľ. Citrónová tráva má zvláčňujúce účinky. V ajurvéde sa používa na reumatické bolesti, svalové kŕče a menštruačné bolesti. Olej sa nevsakuje, preto je ideálnou súčasťou masážnych zmesí.

Kasia krídlatá

Ajurvédska bylina, používa sa na liečbu kožných problémov, alergií a exémov. Pozitívne pôsobí na vlasy a vlasovú pokožku.

Vetiver

Ajurvédska bylina, používa sa pri artritíde, bolestiach kĺbov a svalov. Pomáha zmierniť stresovú záťaž, podporuje zdravý spánok. Vhodná na aromaterapiu. Prírodný repelent.

Neem (nimba)

Jedna z najlepších ajurvédskych byliniek na pleť a vlasy. Vyživuje pleť, hojí povrchové poranenia a celkovo zlepšuje kvalitu pokožky. Prírodný repelent.

Korenistár dlhý (pippali)

Patrí k najpoužívanejším bylinám ajurvédy, pretože okrem vlastných účinkov navyše násobí účinky ostatných bylín. Pomáha pri artritíde a reumatickej artritíde, menštruačných bolestiach, bolestiach zubov a respiračných problémoch. Zmierňuje zápaly a podporuje zdravý spánok.

Prestup čínsky

Ajurvédski lekári mu hovoria zázračná bylina. Používa sa na masáže celého tela, odstraňuje toxíny, podporuje bunkovú obnovu a pôsobí pri najrôznejších kožných problémoch. Zmierňuje zápaly a bolestivé opuchy, pomáha pri reumatickej artritíde.

Zázvor obyčajný

V ajurvéde sa používa pri artritíde, reumatickej artritíde, menštruačných bolestiach a opuchoch. Vhodný pri všetkých problémoch pohybového aparátu.

◊ DERMATOLOGICKY TESTOVANÉ V SR – tento produkt je dermatologicky testovaný Štátnym zdravotným ústavom SR

◊ WILD CRAFTED – kadidlo použité na výrobu oleja sa zbiera tradičným spôsobom bez použitia techniky

◊ NON TOXIC & ECO FRIENDLY – produkcia oleja prebieha s ohľadom na životné prostredie , neobsahuje žiadne pridané toxické látky

◊ NETESTOVANÉ NA ZVIERATÁCH – naše produkty neprechádzajú žiadnymi testami na zvieratách

Nové

Žiadne hodnotenie

Related Products ( 5 other products in the same category )

Overené našimi zákazníkmi

Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

Celkový názor:
Obchod prebehol super rýchlo . Krásny tovar za dobre ceny
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 18.03.2024

5.005.005.005.005.00
Slabiny:
Tovar zatiaľ nie je doručený, hoci v eshope neuvádzali, že ho nemajú skladom. Faktúru je možné stiahnuť len po prihlásení, hoci som tovar objednávala bez prihlásenia.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 19.02.2024

0.500.500.500.500.50
Výhody:
Komunikácia na úrovni Rýchlosť dodania tovaru Veľký vyber tovaru na eshope
Slabiny:
Žiadnu nepoznám
Celkový názor:
Môžem len odporučiť tento eshop som veľmi spokojná a určite si objednám znovu.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 01.02.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
tovar prišiel skôr ako bol predpokladaný termín doručenia veľký výber produktov
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 05.02.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
serióznosť
Celkový názor:
rýchle dodanie
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 13.01.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Výber zaujímavý, majú v ponuke všeličo
Celkový názor:
Od 12.12. Tovar nedoručený, stále na externom sklade.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 27.12.2023

0.500.500.500.500.50
Výhody:
Rýchle vybavenie, stojan na kužele pekný
Slabiny:
Nebol mi doručený tovar podľa zaplatenej objednávky, chýbal balík vonných kuželov.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 20.12.2023

1.501.501.501.501.50
Výhody:
Dobry nakup
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 19.12.2023

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle odoslanie Fajn zabalené
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 14.12.2023

5.005.005.005.005.00

Nový účet

Máte už účet?
Prihláste sa alebo resetujte heslo

Prajeme Vám krásny deň a pokojný nákup :)