Kadidlový balzam LUBAN na pery – 15ml

Kadidlový balzam LUBAN na pery – 15ml

ID produktu: 2919
8,95 €
S DPH Skladom

Účinná kombinácia kadidla a prírodných olejov pre dokonalú starostlivosť o suché a popraskané pery. Bezvodý kadidlový balzam Luban poskytne vašim perám dokonalú starostlivosť. 

Množstvo Posledné kusy v sklade ( 2 ks )

  Doprava zdarma

(Pri nákupe nad 59 €)

  Do 24 hod

(objednávka u vás doma ak je produkt skladom)

  13 rokov

(sme na Slovenskom trhu)

Kategórie:

Účinná kombinácia kadidla a prírodných olejov pre dokonalú starostlivosť o suché a popraskané pery.

Bezvodý kadidlový balzam Luban poskytne vašim perám dokonalú starostlivosť. Krásne zvláčni a vyživí aj veľmi suché a popraskané pery. Balzam sa veľmi dobre rozotiera a rýchlo sa vstrebe. Pery a jemnú pokožku okolo nich dokonale ošetria a hydratujú na dlhú dobu.

Hlavnou zložkou balzamu je jemný kadidlový olej z kadidla Boswellia sacra z Ománu, ktorý pomáha predchádzať vzniku oparov a pôsobí pozitívne na zapálené kútiky úst.

Dopĺňa ho vyvážená kombinácia prírodného bambuckého masla a starostlivo vybraných rastlinných olejov a voskov.

Ľahká orientálna vôňa kadidla je navyše zvýraznená esenciálnym kadidlovým olejom. Okrem typickej vône dreva a citrusov ucítite aj ľahký podtón esencie z najluxusnejšej damaskej ruže OTTO.

Kadidlový balzam na pery-LUBAN

Kadidlový balzam na pery Luban je vyrobený z čisto prírodných surovín, bez chemických konzervantov a iných pridaných látok. Všetky suroviny sú opatrené potrebnými certifikátmi a olej je dermatologicky testovaný SZU ČR.

 

Použitie:

Naneste malé množstvo na pery a dobre rozotrite. Balzam nemusíte po krátkom čase znovu nanášať, preto vám téglik vydrží veľmi dlho. Pred spaním naneste na pery väčšiu vrstvu, ráno budú krásne jemné, vyhladené a hydratované.

Pri nádche môžete balzam namazať aj na boľavý odretý nos. Keď vám trochu balzamu zostane na prstoch, môžete ho použiť na akékoľvek suché miesta na tele, napríklad ruky alebo lakte.

 

Zloženie/INCI:

Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo), Boswellia Sacra Oil (kadidlový olej), Cocos Nucifera Oil (kokosový olej), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej), Ricinus Communis , Cera Alba (včelí vosk), Macadamia Integrifolia Seed Oil (macadamiový olej), Glyceryl Behenate (vosk rastlinného pôvodu), Jojoba Esters (jojobový vosk), Helianthus Annuus Seed Wax (slnečnicový vosk), Limonene (prírodná zložka k, Tocopherol (prírodný vitamín E), Acacia Decurrens Flower Wax (vosk z kvetov akacie), Boswellia Sacra Resin Oil (kadidlový olej), Polyglycerín-3 (prírodné vosky), Rosa Damascena Flower Oil (ružový olej), Citronellol, Geraniol (prírodné zložky olejov).

 

Obsah balenia:

15ml v sklenenom tégliku.

 

Účinky zložiek balzamu na pery:

Slnečnicový olej – lisuje sa zo semien slnečnice. Je vhodný na ošetrenie všetkých typov pokožky, vrátane aknóznej a problematickej. Obsahuje vysoké množstvo vitamínu E, D a vitamíny skupiny B.

Bambucké maslo - 100% prírodné hojivé maslo zo stromu Karité. Pokožku vyživuje, zjemňuje a hydratuje, podporuje tvorbu kolagénu a elastínu. Je úplne anti alergénny, bez pridaných látok, vôní, parafínu či vazelíny. Je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane problematickej a citlivej. Chráni pleť pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami.

Jemný kadidlový olej - 100% olej z kadidlovej živice Boswellia sacra z Ománu. Vyrába sa tlakom a miernym zahrievaním. Obsahuje veľké množstvo účinných látok – boswellových kyselín, ktoré pôsobia predovšetkým proti starnutiu pleti. Ovplyvňujú aktiváciu génov, zodpovedných za zápalové procesy. Olej je vhodný pre všetky typy pleti, hojí drobné poranenia, zjemňuje pokožku, zjednocuje farebný tón pleti.

Kokosový olej – lisuje sa z usušenej bielej dužiny kokosového orecha. Zvlhčuje pokožku a vytvára na nej ochrannú vrstvu. Vhodný na suchú, citlivú a jemnú pokožku. Obsahuje kyselinu laurovú, myristovú, koprylovú a kaprónovú, ktoré majú antibiotické účinky. Vyhladzuje, zjemňuje a chráni pokožku.

Jojobový olej – lisuje sa z plodov stále zeleného kríka Simonndsie čínskej. Má regeneračné schopnosti, udržuje vlhkosť pokožky. Dobre sa vstrebáva a je možné ho použiť na hojenie jaziev. Vhodný na ekzémy, akné a popraskanú pokožku.

Ricínový olej – lisuje sa zo semien skočke obyčajného (ricinovníka). Silne premasťuje, viaže v pokožke vlhkosť a zabraňuje jej vysúšaniu. Napomáha prirodzenej regenerácii pokožky, zvláčňuje a zabraňuje tvorbe vrások.

Včelí vosk - chráni pokožku proti škodlivým vonkajším vplyvom, pomáha regenerácii pleti.

Macadamiový olej – lisuje sa z orechov makadamie kopijovité. Vyživuje a regeneruje najmä zrelú pleť. Je hydratačné a má antioxidačné účinky. Obsahuje veľké množstvo vitamínu E, čím prispieva k bunkovej ochrane. Má vysoký obsah mono nenasýtených mastných kyselín, hlavne olejovej a palmitoolejovej kyseliny, ktorá sa vyskytuje aj v rybom tuku.

Glyceryl behenate (Compritol) – vosk rastlinného pôvodu. Zvláčňuje pokožku.

Jojobový vosk – prírodný konzervant obsahujúci veľké množstvo vitamínov a minerálov.

Vosk zo slnečnicového oleja – na ošetrenie všetkých typov pokožky, vrátane aknóznej a problematickej. Obsahuje vysoké množstvo vitamínu E, D a vitamíny skupiny B.

Tocopherol – prírodný vitamín E, antioxidant a prírodný konzervant. Podporuje hojenie.

Vosk z akáciového oleja – získava sa z kvetov akácie. Využíva sa predovšetkým na upokojenie a uvoľnenie. Vhodný na ošetrenie ľahko popálenej kože a reumatických kĺbov. Má hojivé a hydratačné účinky.

Polyglycerín 3 (Acticire) je komplex voskov z jojoby, slnečnice a mimózy. Mimóza – vonia, vytvára na pokožke ochranný film, jojoba – zmäkčuje, slnečnice – dodáva stabilitu.

Esenciálny kadidlový olej – pravý esenciálny olej z ománskeho kadidla zo stromu Boswellia sacra, vyrobený parnou destiláciou. V aromaterapii sa používa predovšetkým ako prírodné antidepresívum. Pomáha pri chronickom strese a úzkosti. Vôňa kadidla navodzuje meditačnú atmosféru, upokojuje a pôsobí relaxačne.

Esenciálny olej z damašskej ruže – pravý esenciálny olej OTTO, čiže attar. Jeden z najvzácnejších olejov v aromaterapii. Harmonizuje a upokojuje myseľ, čistí a hojí pleť.

Geraniol – prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ruža). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Má antiseptické účinky a pôsobí povzbudivo na psychiku.

Citronellol – prirodzene sa vyskytujúca látka, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad neroli, lemongrass, geranium, harmanček, bazalka, santalové drevo alebo levanduľa). Používa sa predovšetkým pre svoju dlhotrvajúcu sladkú vôňu s nádychom do citrusov a ruži.

2 položky
Nové

Žiadne hodnotenie

Related Products ( 5 other products in the same category )

Overené našimi zákazníkmi

Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

Celkový názor:
Obchod prebehol super rýchlo . Krásny tovar za dobre ceny
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 18.03.2024

5.005.005.005.005.00
Slabiny:
Tovar zatiaľ nie je doručený, hoci v eshope neuvádzali, že ho nemajú skladom. Faktúru je možné stiahnuť len po prihlásení, hoci som tovar objednávala bez prihlásenia.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 19.02.2024

0.500.500.500.500.50
Výhody:
Komunikácia na úrovni Rýchlosť dodania tovaru Veľký vyber tovaru na eshope
Slabiny:
Žiadnu nepoznám
Celkový názor:
Môžem len odporučiť tento eshop som veľmi spokojná a určite si objednám znovu.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 01.02.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
tovar prišiel skôr ako bol predpokladaný termín doručenia veľký výber produktov
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 05.02.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
serióznosť
Celkový názor:
rýchle dodanie
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 13.01.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Výber zaujímavý, majú v ponuke všeličo
Celkový názor:
Od 12.12. Tovar nedoručený, stále na externom sklade.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 27.12.2023

0.500.500.500.500.50
Výhody:
Rýchle vybavenie, stojan na kužele pekný
Slabiny:
Nebol mi doručený tovar podľa zaplatenej objednávky, chýbal balík vonných kuželov.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 20.12.2023

1.501.501.501.501.50
Výhody:
Dobry nakup
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 19.12.2023

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle odoslanie Fajn zabalené
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 14.12.2023

5.005.005.005.005.00

Nový účet

Máte už účet?
Prihláste sa alebo resetujte heslo

Prajeme Vám krásny deň a pokojný nákup :)