Kadidlový balzam na ruky LUBAN – 30ml

Kadidlový balzam na ruky LUBAN – 30ml

ID produktu: 2918
11,95 €
S DPH Skladom

Bezvodý kadidlový balzam Luban zvláčni a ošetrí aj veľmi suché ruky. Navyše pomôže s malými odreninami aj pigmentovými škvrnami. 

Množstvo Posledné kusy v sklade ( 1 ks )

  Doprava zdarma

(Pri nákupe nad 59 €)

  Do 24 hod

(objednávka u vás doma ak je produkt skladom)

  13 rokov

(sme na Slovenskom trhu)

Kategórie:

Účinná kombinácia kadidla, prírodných olejov a voskov pre dokonalú prírodnú starostlivosť o vaše ruky.

 

Bezvodý kadidlový balzam Luban zvláčni a ošetrí aj veľmi suché ruky. Navyše pomôže s malými odreninami aj pigmentovými škvrnami. Jeho výnimočnosť je v kombinácii jedinečných účinkov kadidlového oleja z kadidla Boswellia sacra, prírodného bambuckého masla a starostlivo vybraných rastlinných olejov a voskov.

Prírodný kadidlový olej, ktorý je hlavnou účinnou zložkou balzamu zvyšuje pružnosť pokožky a podporuje regeneráciu kožných buniek. Preto balzam pokožku rúk nielen príjemne premastí ale aj dlhodobo vyživí. Veľmi rýchlo sa vstrebe, takže nemáte na rukách pocit mastného filtra.

Ľahká orientálna vôňa je navyše zvýraznená esenciálnym kadidlovým olejom. Okrem typickej vône dreva a citrusov ucítite aj ľahký podtón esencie z najluxusnejšej damaskej ruže OTTO.

Kadidlový balzam na ruky Luban je vyrobený z čisto prírodných surovín, bez chemických konzervantov a iných pridaných látok. Všetky suroviny sú opatrené potrebnými certifikátmi a olej je dermatologicky testovaný SZU ČR.

Kadidlový balzam na ruky

Použitie:

Balzam sa veľmi dobre rozotiera a rýchlo vstrebáva. Namáhanú pokožku rúk dokonale ošetrí, vyživí a hydratuje na dlhú dobu. Nemusíte ho po krátkom čase znovu nanášať, preto vám téglik vydrží veľmi dlho. Na noc môžete použiť väčšie množstvo balzamu a dopriať rukám domáci kadidlový zábal. Vaše ruky budú krásne jemné, vyhladené a hydratované.

Balzam môžete vmasírovať aj do jemnej kožičky okolo nechtov. Môžete ho použiť aj na hrubú kožu na kolenách, alebo lakťoch.

Zloženie/INCI:

Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo), Boswellia Sacra Oil (kadidlový olej), Coco-Caprylate/Caprate (derivát kokosového oleja), Cera Alba (včelí vosk), Macadamiaový ), Glyceryl Behenate (vosk rastlinného pôvodu), Jojoba Esters (jojobový vosk), Helianthus Annuus Seed Wax (slnečnicový vosk), Limonene (prírodná zložka kadidl.oleje), Tocopherol (prírodný vitamín E), Acacia Decurrens Flower Wax ( akacie), Boswellia Sacra Resin Oil (kadidlový olej), Polyglycerín-3 (prírodné vosky), Rosa Damascena Flower Oil (ružový olej), Citronellol, Geraniol (prírodné zložky olejov).

 

Obsah balenia:

30 ml, v sklenenom tégliku

Účinky zložiek balzamu na ruky:

Slnečnicový olej – lisuje sa zo semien slnečnice, je vhodný na ošetrenie všetkých typov pokožky, vrátane aknóznej a problematickej. Obsahuje vysoké množstvo vitamínu E, D a vitamíny skupiny B.

Bambucké maslo - 100% prírodné hojivé maslo zo stromu Karité. Pokožku vyživuje, zjemňuje a hydratuje, podporuje tvorbu kolagénu a elastínu. Je úplne anti alergénny, bez pridaných látok, vôní, parafínu či vazelíny. Je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane problematickej a citlivej. Chráni pleť pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami.

Jemný kadidlový olej - 100% olej z kadidlovej živice Boswellia sacra z Ománu. Vyrába sa tlakom a miernym zahrievaním. Obsahuje veľké množstvo účinných látok – boswellových kyselín, ktoré pôsobia predovšetkým proti starnutiu pleti. Ovplyvňujú aktiváciu génov, zodpovedných za zápalové procesy. Olej je vhodný pre všetky typy pleti, hojí drobné poranenia, zjemňuje pokožku, zjednocuje farebný tón pleti.

Coco-caprylate/Caprate – prírodný derivát z kokosového oleja. Je veľmi dobre absorbovaný kožou, bez zanechania mastného pocitu na pokožke. Je to suchý olej, veľmi jemný na dotyk, zanecháva hodvábny pocit, zvláčňuje, zmäkčuje a vyhladzuje pokožku.

Včelí vosk - chráni pokožku proti vonkajším vplyvom, pomáha regenerácii pleti

Macadamiový olej – lisuje sa z orechov makadamie kopijovité. Vyživuje a regeneruje najmä zrelú pleť. Je hydratačné a má antioxidačné účinky. Obsahuje veľké množstvo vitamínu E, čím prispieva k bunkovej ochrane. Má vysoký obsah mono nenasýtených mastných kyselín, hlavne olejovej a palmitoolejovej kyseliny, ktorá sa vyskytuje aj v rybom tuku.

Glyceryl behenate (Compritol) – vosk rastlinného pôvodu, ktorý zvláčňuje pokožku.

Jojobový vosk – prírodný konzervant obsahujúci veľké množstvo vitamínov a minerálov.

Vosk zo slnečnicového oleja – na ošetrenie všetkých typov pokožky, vrátane aknóznej a problematickej. Obsahuje vysoké množstvo vitamínu E, D a vitamíny skupiny B.

Jojobový vosk – prírodný konzervant obsahujúci veľké množstvo vitamínov a minerálov.

Vosk zo slnečnicového oleja – na ošetrenie všetkých typov pokožky, vrátane aknóznej a problematickej. Obsahuje vysoké množstvo vitamínu E, D a vitamíny skupiny B.

Tocopherol – prírodný vitamín E, antioxidant a prírodný konzervant. Podporuje hojenie.

Vosk z acaciového oleja – získava sa z kvetov akácie. Využíva sa predovšetkým na upokojenie a uvoľnenie. Vhodný na ošetrenie ľahko popálenej kože a reumatických kĺbov. Má hojivé a hydratačné účinky.

Polyglycerín 3 (Acticire) – komplex voskov z jojoby, slnečnice a mimózy. Mimoza – vonia, vytvára ochraný film, jojoba – zmäkčuje, slnečnice – dodáva stabilitu.

Esenciálny kadidlový olej – pravý esenciálny olej z ománskeho kadidla zo stromu Boswellia sacra, vyrobený parnou destiláciou. V aromaterapii sa používa predovšetkým ako prírodné antidepresívum. Pomáha pri chronickom strese a úzkosti. Vôňa kadidla navodzuje meditačnú atmosféru, upokojuje a pôsobí relaxačne.

Esenciálny olej z damašskej ruže – pravý esenciálny olej OTTO, čiže attar. Jeden z najvzácnejších olejov v aromaterapii. Harmonizuje a upokojuje myseľ, čistí a hojí pleť.

Geraniol – prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ruža). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Má antiseptické účinky a pôsobí povzbudivo na psychiku.

Citronellol – prirodzene sa vyskytujúca látka, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad neroli, lemongrass, geranium, harmanček, bazalka, santalové drevo alebo levanduľa). Používa sa predovšetkým pre svoju dlhotrvajúcu sladkú vôňu s nádychom do citrusov a ruži.

1 ks
Nové

Žiadne hodnotenie

Related Products ( 5 other products in the same category )

Overené našimi zákazníkmi

Pozrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

Celkový názor:
Obchod prebehol super rýchlo . Krásny tovar za dobre ceny
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 18.03.2024

5.005.005.005.005.00
Slabiny:
Tovar zatiaľ nie je doručený, hoci v eshope neuvádzali, že ho nemajú skladom. Faktúru je možné stiahnuť len po prihlásení, hoci som tovar objednávala bez prihlásenia.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 19.02.2024

0.500.500.500.500.50
Výhody:
Komunikácia na úrovni Rýchlosť dodania tovaru Veľký vyber tovaru na eshope
Slabiny:
Žiadnu nepoznám
Celkový názor:
Môžem len odporučiť tento eshop som veľmi spokojná a určite si objednám znovu.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 01.02.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
tovar prišiel skôr ako bol predpokladaný termín doručenia veľký výber produktov
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 05.02.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
serióznosť
Celkový názor:
rýchle dodanie
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 13.01.2024

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Výber zaujímavý, majú v ponuke všeličo
Celkový názor:
Od 12.12. Tovar nedoručený, stále na externom sklade.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 27.12.2023

0.500.500.500.500.50
Výhody:
Rýchle vybavenie, stojan na kužele pekný
Slabiny:
Nebol mi doručený tovar podľa zaplatenej objednávky, chýbal balík vonných kuželov.
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 20.12.2023

1.501.501.501.501.50
Výhody:
Dobry nakup
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 19.12.2023

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle odoslanie Fajn zabalené
Pečať overené zákazníkmi

Overený zákazník 14.12.2023

5.005.005.005.005.00

Nový účet

Máte už účet?
Prihláste sa alebo resetujte heslo

Prajeme Vám krásny deň a pokojný nákup :)